Bedste autoværksted service jeg nogensinde har oplevet! Service i verdensklasse.

Blev ringet op af Das Karrosseri 10 min efter jeg havde anmeldt min bil til forsikringen som var blevet udsat for hærværk. 1 time efter står den på deres værksted og jeg har fået en lækker lånebil med automat gear og isofix til mit barnesæde.

Alene da jeg træder ind i deres reception er jeg ikke et sekund i tvivl at jeg er i gode hænder. Alt udstråler mange års erfaring.

Trods der var udsigt til længere reparationstid grundet mine dele ikke alle var på lager, har DAS Karrosseri udnyttet det netværk de har og fik derfor fikset det hele på kun 1 uge! Under forløbet blev jeg løbende holdt orienteret.

Meget professionel behandling af mig som kunde. Jeg vender helt klart tilbage, hvis der skulle opstå problemer en anden gang.

Tusind tak til Kim og resten af holdet ?

Top profesionelle!
Overraskende hurtige!!

Fantastisk service! Vi kender det alle… Min bil har fået en bule og nu skal den laves, jeg har svært ved at undvære bilen, da den er en del af min hverdag. Men Kim tryller da lige en ‘låne-racer’ frem, og laver bilen på én arbejdsdag. Ny bagklap, malet og udskiftet, nyt elektrisk anhængertræk udskiftet og montering af ny forrude. Bilen (BMW X5) blev leveret kl 8:00 og ku hentes samme dag kl 16:30 KLART ANBEFALELSES VÆRDIG, tak Kim og Crew

Har benyttet dette værksted 2 gange
(indtil videre ;-))

og har ingen intentioner om at skifte DAS ud til fordel for andre. Super service – lånebil i reparationsperioden og smukt karrosseriarbejde. De har hver gang, som prikken over i’et (og dette kaldes ved gud god service) leveret bilen nyvasket og støvsuget retur, til trods for at den ikke just var dette ved indskrivningen!

Jeg håber ikke, at få brug for DAS igen

men vil aldrig være det mindste utryg ved, at lade dem lave karrosseriskader på min bil.

Super arbejde, god hurtig og venlig betjening.